OBS.: Vores Cryosauna har nu samme adresse som vores massage – se adresse.
Kasper Munks

Massage

Trekronergade 64 st. i 2500 Valby - klik her for åbningstider!
Klik her og læs om hvordan jeg i klinikken håndterer COVID-19, og hvilke retningslinjer du skal være opmærksom på.
Nyhed

Fedtfrysning

Hos Munk Velvære kan vi som noget helt særligt nu tilbyde fedtfrysning Læs mere om behandlingerne, og de mange fordele de har med sig, ved at trykke på knappen nedenfor.

LÆS MERE HER
Den perfekte gave

Gavekort

Køb et gavekort til klinikken og forkæl en du har kær. Vores gavekort kan bruges til alle massager og Cryosauna behandlinger!

KØB GAVEKORT NU
Få det bedre i

Krop og sind

"Massage er ikke kun godt hvis du har smerter eller stivhed. Det er også godt, når du bare har lyst til at gøre noget ekstra for dig selv."
- Kasper Munk, indehaver og lægeeksamineret fysiurgisk massør

Hvad siger

Kunderne

Udvalg og priser

BOOKING
Sportsmassage

Dybdegående massage af et ønsket område f.eks skulder/ryg. Velegnet hvis du har infiltrationer eller lign. i en del af kroppen og kun ønsker dette behandlet.

Pris for 45min: 500 DKK
Klassisk kropsmassage

Dybdegående fysiurgisk massage, hvor hele eller dele af kroppen masseres igennem i dybden. Kan også gives som wellness massage, der er en mindre dybdegående massageform, som giver dyb afspænding, balance og velvære.

Pris for 60min: 620 DKK
Pris for 90min: 900 DKK
Graviditetsmassage

Blid afslappende wellness massage eller dybdegående massage der kan mindske spændinger i nakke, skuldre, ryg og bækken, hævelser i ankler/ben og mindske niveauet af stresshormoner. Graviditetsmassage gives fra 12. uge og frem til fødsel, på en blød og kropsformetpude der er designet til gravide.

Pris for 60min: 620 DKK
Pris for 90min: 900 DKK
Forkæl dig selv...

Book i dag

Er det din tur til at forkæle dig selv? Du kan nemt booke en massage allerede i dag! Hvis du har spørgsmål er du også meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at møde dig! - Kasper Munk